Kuten otsikosta näkee, tämän illan kohokohta oliii.. disco. Siellä oli oikein hauskaa, vaikka luokkalaisemme pojat vähän viivyttelivätkin saapumisellaan... ja heitähän oli kolme. Lopulta he sitten tanssivat parin luokkalaisemme kanssa hitaita ja näin. Katsoin sitä ystäväni kanssa "Aww.."-ääniä päästellen alusta loppuun iloisena heidän puolestaan, vaikka haikealtahan se tuntuu kun itsellään ei ole ketään. Yritän hokea itselleni, että onhan tässä aikaa, mutta se vain tuntuu ikävältä..

Yllin läksynkuulustelu palautettiin tänään, ja tämä tyttö sai 9½. Seuraava menee kaiketi paremmin, ja se oli meillä tänään. Kaveriasioissa edistyn kiitettävästi, ihastusasiani ovat toisin. Sain tänään kuulla, että hän on eronnut entisestä tyttöystävästään, mutta hän on minulle enemmänkin hyvä kaveri - miten mennä "suhteessa" eteenpäin? Pelkään että kertomalla sen pilaan ystävyyssuhteemme..

 

1 000 000 koppia:

Juupeli, meidän koulumme ja luokkamme on tuon nimisessä kisassa mukana. Olen saanut kavereideni kanssa yhteensä tänään 1651 koppia + muutama yksinkopiteltu..

 

Paperisilppua ja matoja:

Ympäristö-opin tunnilla teimme typerän hankaussähkökokeen viivoittimella ja paperisilpulla. Hankasimme viivainta hiuksiimme ja veimme sen paperisilpun lähelle. Ikäväkseni sain todeta, että päässäni ei ole virtaa..

Ja käsityötunnilla tein fleece-matoa. Siitä tulee sinivalkoinen ja sen suun saa auki ^^. Puolet ajasta meni väärintehdyn sauman purkamiseen, mutta kyllä minä niin hyvin edistyin, että saan sen ensi viikolla valmiiksi (kässää vain kerran viikossa..). Voisi niitä matosia kotonakin tehdä.. ÄITIII, hommaa mulle fliissipalojaa!!

 

Kiitos kiitos hyvä yleisö olitte mahtava yleisö..