Hei taas! Minun päiväni on vain parantunut paranemistaan, tapasin erään vanhan ystäväni, johon en ole pitänyt yhteyttä ikuisuuksiin. Meillä oli jälleen todella hauskaa, ja laitan tännekin muistiin pari kivaa juttua, joita voisi tehdä jatkossakin..

Piirtelyjuttumikälie (kahdelle):

1) Taittele paperi 4 osaan

2) Piirrä ensimmäiseen hahmon kasvot ja laita seuraavaan taitokseen pienet jäljet joista jatkaa. Sitten taitat piirroksen siten, että ystäväsi ei näe teostasi.

3) Seuraava piirtää ylävartalon alkaen niistä kahdesta pisteestä ja piirtää taas pienet pisteet..

4) Nyt piirrät alavartalon aina polviin saakaa ja teet nuo samat jutut - jälleen.

5) Ystäväsi piirtää loput jaloista, ja sitten avaa koko teoksen. Se se vasta naurunhermoja kutkuttaakin!

Mikäli pelaajia on vaikka kolme, taittele paperi kuuteen osaan ja ensimmäinen piirtää vaikka pelkän päälaen.. jne.. Käyttäkää mielikuvitusta!

 

Tyyny/pehmolelusota:

Kasaa koristetyynyjä, pehmoleluja yms. sängyllesi (tai vaihtoehtoisesti pitkin huonetta). Kaikki ottavat pari pehmolelua tai muuta itselleen ja alkavat mäiskiä toisiaan ja ryöstellä heidän pehmolelujaan. Kuka saa eniten pehmoja itselleen (ja kuka sairaalareissun ^^ )?

 

Näppäinkivaa (kahdelle):

Tarvitset langattoman hiiren tai näppäimistön, mieluiten näppäimistön. Mene Wordiin tai johonkin muuhun tekstinkäsittelyohjelmaan. Toinen saa käyttää ensin hiirtä, toinen näppäimistöä. Se, jolla on ensin näppäimistö, menee vähän matkan päähän ja alkaa kirjoittaa itsestään juttuja. Se, jolla on ensin hiiri, klikkailee aina välillä niin, että tekstiä menee eri kohtiin sillai hianosti.. Sitten osat vaihtuvat. Se, jolla on nyt näppäimistö, alkaa kirjoittaa jotain tarinaa. Se, jolla on hiiri, siirtelee kirjoittajan kirjoittamiskohtaa paikasta toiseen. Sopikaa vaikka, että molemmat kirjoittavat 10 lausetta, ja lopuksi lukekaa koko juttu. Voi, en muista koska olisin nauranut niin paljon!

Haluaako joku näitä tyhmiä ideoita lisää?