Hei taas!

Koska eilinen tarinointini jäi konsertin takia turhan lyhyeksi, jatkan sitä tänään.

Eilen olin aamusta asti ilmapiirin ylimmissä kerroksissa, johtuen kenties ihastukseltani saamastani huomiosta.. Ei se minusta välttämättä tykkää muuta kuin kaverimielessä, mutta tykkään rääkätä itseäni, haaveilla ja kuvitella.. On se vaan niin suloinen.. Ehkä joskus voitan pelkoni ja kerron tunteeni muullekin kuin Emylialle.. Ehkä.

Opettajani oli jälleen minuun tyytyväinen pianotunnilla, ja jos oikein muistan, taisin saada kympin vihkooni.. Harjoittelu kannattaa. Teoriatunnilla vasta hauskaa olikin. Teoriaryhmässämme on yleensä kolme henkilöä, joista yksi ei päässyt tulemaan, ja toinen oli kaiketi kipeä. Olin siis yksikseni opettelemassa transponoinnin saloja.. Hauskaahan "yksityistunnillani" oli.

Sen jälkeen ystäväni tuli hakemaan minua teoriasta ja menimme konservatorion alakertaan kuuntelemaan ystäväni soitonopettajan 60-vuotisjuhlakonserttia, joka kesti lähes 2 tuntia - väliaikoineen päivineen. Kun väliaika alkoi, menin hakemaan jäätelöä. Ikävä kyllä, jouduin jonottamaan sitä yhtä jäätelöä ties kuinka kauan ja se suli x(  Viimeinen puolituntinen kului odottamisessa. "Kohta se loppuu.." oli yleisin ajatukseni silloin. Kaiken muun ajan vain tuijottelin kattoon ja ajattelin ihastustani. Näkisin hänet vasta maanantaina, eikä minulla ole mokoman numeroa tai hänellä meseä...

Loppupäivä kului dataillen aina puoli kahteentoista saakka.

Tämän päivän tapahtumista illemmalla sitten..